Πέρκα Νείλου φιλέτο
Η πέρκα φιλέτο Kallimanis, δεν έχει πρόσθετα ή συντηρητικά, εξασφαλίζοντας όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία της. Η χορταστική της σάρκα σε συνδυασμό με τα χαμηλά λιπαρά της, την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους ακολουθούν έναν σωστό τρόπο διατροφής. Διαλέγουμε για εσάς τα καλύτερα φιλέτα, τα κόβουμε προσεκτικά στις ίδιες αναλογίες για ομοιόμορφο μαγείρεμα, και σας τα προσφέρουμε σε συσκευασία 530γρ. Η πέρκα αποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου και βιταμίνης Β12.
Καθαρό Βάρος450γρ
Μικτό Βάρος:530γρ
Διατροφικός πίνακας
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος
Πέρκα: Η πέρκα ζει κυρίως σε νερά με πλούσια υποβρύχια βλάστηση. Εκτιμάται για τη μεστή και νόστιμη σάρκα της. Στην ελληνική κουζίνα μαγειρεύεται κυρίως στο φούρνο με λαχανικά.
Τα ψάρια KALLIMANIS διαλέγονται ένα-ένα με την προσοχή και τη γνώση που εμείς οι Έλληνες έχουμε στο ψάρι.
- Χαμηλό σε λιπαρά
- Πλούσιο σε πρωτεΐνη και βιταμίνη Β12
- Πηγή φωσφόρου
Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Διατηρείται σε θερμοκρασία <-18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλα Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
- Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
- Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει την σχετική ελαστικότητά του.
Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.
Μαγειρέψτε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
Πιθανή παρουσία μικρών μαλακών οστών στα φιλέτα.