Πέρκα φιλέτο με σέσκουλα και φύλλα παντζαριού
Βγάλτε τα φιλέτα πέρκας από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου. Τα φιλέτα πέρκας έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.
Ζεματίζετε τα φύλλα παντζαριού και τα σέσκουλα αφήνοντας τα σε βραστό νερό για 5 λεπτά.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι. Μόλις αυτό μαραθεί προσθέτετε τα σέσκουλα τα φύλλα παντζαριού και το σέλινο και συνεχίζετε το σοτάρισμα.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά, σβήνετε με κρασί και προσθέτετε τον πολτό ντομάτας.
Όταν τα υλικά αρχίζουν να βράζουν, τοποθετείτε μέσα στο σκεύος τα φιλέτα πέρκας.
Ανακατεύετε απαλά και αφήνετε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά.
Λίγο πριν το τέλος περιχύνετε με λεμόνι και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε ιδανικά με πατάτες.
Το πιάτο θα ήταν το ίδιο νόστιμο αν στη συνταγή βάζατε σπανάκι αντί για σέσκουλα.