Γλώσσα φιλέτο
Η γλώσσα φιλέτο Kallimanis, δεν έχει πρόσθετα ή συντηρητικά, εξασφαλίζοντας όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία της θάλασσας .Η λεπτή της γεύση την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή σε παιδιά και σε όσους είναι ευαίσθητοι στη μυρωδιά του ψαριού. Διαλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα καλύτερα της ψαριάς και σας προσφέρουμε αγνά φιλέτα γλώσσας χωρίς δέρμα και κόκκαλα σε συσκευασία 530γρ. Η γλώσσα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και αποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου και βιταμίνης Β12.
Καθαρό Βάρος450γρ
Μικτό Βάρος:530γρ
Διατροφικός πίνακας
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος
Γλώσσα: Η γλώσσα εκτιμάται πολύ για τη λευκή και ιδιαίτερα εύγευστη σάρκα της. Συναντάται κυρίως στις βόρειες χώρες και σε παγωμένα νερά. Είναι ένα εύπεπτο ψάρι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και χαμηλής σε λιπαρά.
Τα ψάρια KALLIMANIS διαλέγονται ένα-ένα με την προσοχή και τη γνώση που εμείς οι Έλληνες έχουμε στο ψάρι.
- Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά
- Χαμηλό σε λιπαρά και πλούσιο σε πρωτεΐνη, βιταμίνη Β12 και φώσφορο
- Ελεύθερης αλιείας, πιστοποιημένης κατά το πρότυπο MSC
- Χωρίς δέρμα, ιδανική για φούρνο ή τηγάνι
Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Διατηρείται σε θερμοκρασία <-18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλα Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
- Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
- Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει την σχετική ελαστικότητά του.
Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.
Μαγειρέψτε το προϊόν πριν την κατανάλωση.
Πιθανή παρουσία μικρών μαλακών οστών στα φιλέτα.