Βακαλάος ρολό φιλέτο με κάπαρη και σάλτσα μουστάρδας
Βγάλτε τα φιλέτα βακαλάου από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου. Τα φιλέτα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.
Ξεπλένετε απαλά τα ρολά και τα τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί η υγρασία τους .
Βάζετε σε μία φαρδιά κατσαρόλα λίγο λάδι και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια, τα κολοκύθια και την πιπεριά.
Μόλις μαραθούν τα σβήνετε με το κρασί.
Στη συνέχεια προσθέτετε τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τα ρολά βακαλάο.
Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Κλείνοντας το μάτι προσθέτετε την κάπαρη και τον άνηθο.
Ανακατεύετε με απαλές κινήσεις και το κατεβάζετε από τη φωτιά.
Θα μπορούσατε να το συνοδέψετε ιδανικά με ρύζι ή πουρέ πατάτας