Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Οι γαρίδες Kallimanis, προσφέρονται σε μέγεθος γίγας πλήρως καθαρισμένες και αποφλοιωμένες. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά την α’ ύλη, την ελέγχουμε συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και σας την προσφέρουμε σε συσκευασία 415γρ. Οι γαρίδες είναι ιδανικές για πληθώρα συνταγών καιγαρίδες αποτελούν φυσική πηγή φωσφόρου και βιταμίνης Β12.
Καθαρό Βάρος350γρ
Μικτό Βάρος:415γρ
Διατροφικός πίνακας
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος
Γαρίδα: Η γαρίδα ξεχωρίζει για την εξαιρετική και νόστιμη σάρκα της. Ζει κοντά στο βυθό και τρέφεται κυρίως με φύκια. Τα θαλασσινά KALLIMANIS διαλέγονται ένα-ένα με την προσοχή και τη γνώση που εμείς οι Έλληνες έχουμε στα θαλασσινά.
- Πλήρως καθαρισμένες, αποφλοιωμένες και απεντερωμένες
- Ιδανικές για πληθώρα συνταγών
- Πλούσιο σε πρωτεΐνη και βιταμίνη Β12
- Πηγή φωσφόρου
Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Διατηρείται σε θερμοκρασία <-18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλα Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα.
Για να αποψύξετε σωστά τα αλιεύματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Βγάλτε τα αλιεύματα από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
- Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μία μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
- Το αλίευμα έχει αποψυχθεί μόλις αποκτήσει την σχετική ελαστικότητά του.
Ιδανικά, η απόψυξη του αλιεύματος θα πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία έως 5°C στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Η βίαιη απόψυξη των αλιευμάτων π.χ. με ζεστό νερό, μπορεί να καταστρέψει την υφή τους και να επηρεάσει τη γεύση τους.
Μαγειρέψτε το προϊόν πριν την κατανάλωση.