Λιγκουίνι με αχιβάδες (alle Vongole)
Μια συνταγή εμπνευσμένη από τη μεσογειακή κουζίνα με αγνά υλικά, τρυφερές αχιβάδες χωρίς κέλυφος, ζυμαρικά linguine και εκλεκτά μυρωδικά, προσφέρεται έτοιμη για μεγαλύτερη ευκολία και απόλαυση στο πιάτο σας.
Προσθέστε προαιρετικά πιπέρι και ξύσμα λεμονιού και σε 7 λεπτά μπορείτε να την απολαύσετε!
Καθαρό Βάρος300γρ
Διατροφικός πίνακας
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος
Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Διατηρείται στους -18°C. Να μαγειρευτεί πριν καταναλωθεί.
Ανοίξτε τη συσκευασία και μαγειρέψτε το περιεχόμενο χωρίς να το ξεπαγώσετε, απευθείας από την κατάψυξη.
Περιέχει γλουτένη, μαλάκια, γαλακτοκομικά και θειώδη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από άλλα ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα. Πιθανή παρουσία από μικρά μέρη του κελύφους των αχιβάδων.
Οδηγίες μαγειρέματος:
- Ρυθμίστε τη φωτιά σε μέτρια ένταση. Σε μία μικρή κατσαρόλα ή τηγάνι προσθέστε 3 κ.σ. νερό.
- Ανοίξτε τη σακούλα, αδειάστε το περιεχόμενο στο σκεύος, τοποθετήστε στο σκεύος στη φωτιά και μαγειρέψτε για 4 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
- Μετά από 4 λεπτά ανοίξτε το καπάκι και ανακατέψτε. Κλείστε ξανά το καπάκι και μαγειρέψτε για άλλα 2,5-3 λεπτά.
- Στο τέλος, ανοίξτε το καπάκι, ανακινήστε και ανακατέψτε το περιεχόμενο.
Προαιρετικά σερβίρετε με τριμμένο πιπέρι και ξύσμα λεμονιού για επιπλέον γεύση.
Οι χρόνοι μαγειρέματος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το σκεύος και την εστία που χρησιμοποιείτε.