Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Μία αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή που κλείνει μέσα της όλη τη νοστιμιά του χταποδιού. Είναι ιδανικό πιάτο για νηστεία, ενώ προσφέρεται όλο τον χρόνο ως ένα χορταστικό και υγιεινό γεύμα με αγνά υλικά για όλη την οικογένεια.
Προσθέστε προαιρετικά κομμένα τοματίνια και μαϊντανό και σε 7 λεπτά μπορείτε να την απολαύσετε!
Καθαρό Βάρος300γρ
Διατροφικός πίνακας
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kj / 2000 kcal)
ανά 100γρ νωπού προϊόντος
Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Διατηρείται στους -18°C. Να μαγειρευτεί πριν καταναλωθεί.
Ανοίξτε τη συσκευασία και μαγειρέψτε το περιεχόμενο χωρίς να το ξεπαγώσετε, απευθείας από την κατάψυξη.
Περιέχει γλουτένη, μαλάκιο. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από άλλα ψάρια, μαλάκια, μαλακόστρακα και γάλα.
Οδηγίες μαγειρέματος:
- Ρυθμίστε τη φωτιά σε μέτρια ένταση. Σε μία μικρή κατσαρόλα ή τηγάνι προσθέστε 3 κ.σ. νερό.
- Ανοίξτε τη σακούλα, αδειάστε το περιεχόμενο στο σκεύος, τοποθετήστε στο σκεύος στη φωτιά και μαγειρέψτε για 4 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
- Μετά από 4 λεπτά ανοίξτε το καπάκι και ανακατέψτε. Κλείστε ξανά το καπάκι και μαγειρέψτε για άλλα 2-3 λεπτά.
- Στο τέλος, ανοίξτε το καπάκι, ανακινήστε και ανακατέψτε το περιεχόμενο.
Σερβίρετε προσθέτοντας φρέσκο μαϊντανό για επιπλέον γεύση. Προαιρετικά, προσθέστε στην αρχή φρέσκα τοματίνια για έξτρα γεύση και χρώμα.
Οι χρόνοι μαγειρέματος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το σκεύος και την εστία που χρησιμοποιείτε.