Fish sticks με κρέμα τυριού & barbeque sauce & τηγανητές πατάτες
Σε ένα ανοξείδωτο μπολ ρίχνετε το φρέσκο τυρί κρεμά, το barbecue. Με ένα σύρμα το χτυπάτε με γρήγορες κινήσεις και προσθέτοντας σιγά – σιγά το λεμόνι, το λάδι, δυόσμο και το μέλι. Τα υγρά υλικά μας να τα προσθέτετε με μια συνεχόμενη αλλά πολύ αργή ροη για να προλαβαίνει η σάλτσα να δέσει.
Τηγανίζετε τα fish sticks, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τα ένα ένα στο τηγάνι για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού και τα βάζετε να στραγγίξουν καλά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Στο μεταξύ τηγανίζετε και τις πατάτες σε καυτό λάδι και τις τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα πιάτο της αρεσκείας σας απλώστε τη σάλτσα να πάει παντού και από πάνω τοποθετήστε τα fish stick και δίπλα στις πατάτες.
Οι σάλτσες πρέπει να καταναλώνονται φρέσκιες
Οι πατάτες για να γίνουν πιο τραγάνες να τις ραντίσετε με λίγο ξύδι μπαλσάμικο